FAQ

 

Hvor kan jeg købe by CIKIC? 

By CIKIC forhandles udelukkende her på webshoppen. 

 

Det produkt, jeg ønskede mig, er udsolgt. Hvad gør jeg? 

Vi gør altid, hvad vi kan for at imødekomme vores kunders efterspørgsel på varer, men det kan selvfølgelig ske, at der er udsolgt. Når det sker, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre, om produktet kommer på lager igen, eller om der kommer et lignende produkt inden længe. 

 

Hvordan passer jeg bedst på mit tøj fra by CIKIC? 

Produkter fra by CIKIC er skabt til at holde længe og kan holde sig smukt endnu længere, hvis det bliver behandlet rigtigt. Her kan du se, hvordan du bedst passer på dit tøj og forlænger dets levetid. 

 

Hvordan kan jeg betale? 

Vi modtager betaling med MobilePay, Dankort, Visa Dankort, Visa Electron og Mastercard.

 

Kan jeg ændre min ordre? 

Vi sender din ordre hurtigt, men skriv til os, hvis du vil ændre noget på: contact@bycikic.dk. Såfremt ordren stadig er på vores lager, laver vi den selvfølgelig om.

 

Hvornår modtager jeg min ordre? 

Bor du i Danmark, modtager du din ordre indenfor 1-3 hverdage. Vi forbeholder os ret til, at der kan opstå særlige forhold, der bevirker, at leveringen er forsinket. 

 

Hvad koster leveringen af min ordre? 

Ingenting. Vi leverer gratis i Danmark med daoSHOP.

 

Leverer by CIKIC til andre lande end Danmark? 

Ja, by CIKIC leverer til hele EU.

 

Kan jeg returnere mit køb?

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@bycikic.dk.

 

Ønsker du at returnere en vare, skal du gøre brug af en returlabel, som du opretter HER. Du kan også få printet din label i den pågældende daoSHOP, hvis du oplyser den daoE-LABEL-kode, som fremgår af linket. 

Vi sender din vare gratis, men ønsker du at returne og gøre brug af denne returlabel, fratrækkes 39,-dkk.

 

Kan jeg bytte mit køb til en anden størrelse?

Hvis du har brug for en anden størrelse, beder vi dig om at returnere dit køb og lave en ny ordre på den ønskede størrelse. Ved returnering fratrækkes 39,-dkk af din betaling.