Generelle oplysninger

byCIKIC

Salamanderparken 106

8260 Viby J

Denmark

E-mail: contact@bycikic.dk

Telefon: 40373883 - hverdage mellem 13.00 - 15.00

CVR-nummer: 42037036

 

Betaling

Vi modtager betaling med MobilePay, Dankort, Visa Dankort, Visa Electron og Mastercard.
Vi tager ikke kortgebyrer, og de totale priser inklusiv leveringsomkostninger vil fremgå inden den endelige ordrebekræftelse.


Bemærk, at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

 

Vi forbeholder os retten til at ændre vores priser uden varsel ved stigende omkostninger eller generelle udviklinger i detailpriserne.

 

Fragt

Kort tid efter du har placeret din ordre, modtager du en bekræftelsesmail fra os. Herefter bliver din ordre pakket og sendt med daoSHOP.

Vi leverer gratis i Danmark. Bor du i Danmark, vil leveringstiden være 1-3 hverdage for varer, der er på lager. Vi forbeholder os ret til, at der kan forekomme fejl ved opdatering af lagerbeholdning på webshoppen samt opstå særlige forhold, der bevirker, at leveringen er forsinket. 

 

Fortrydelsesret

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til contact@bycikic.dk.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

 

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

 

Returnering  

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

 

Nægtes en ordre at blive modtaget, betegnes dette ikke som en retmæssig returnering, og vi forbeholder os retten til at trække et beløb fra returbetalingen til at dække omkostninger i forbindelse med forsendelsen.

Vores produkter kan desværre ikke returneres fysisk på adressen.

Ønsker du at returnere en vare, skal du gøre brug af en returlabel, som du opretter HER. Du kan også få printet din label i den pågældende daoSHOP, hvis du oplyser den daoE-LABEL-kode, som fremgår af linket. 

Vi sender din vare gratis, men ønsker du at returnere og gøre brug af denne returlabel, fratrækkes 39,-dkk.

 

Sørg for at beholde din kvittering fra dao, indtil vi har modtaget varen, da den er din garanti for, at varen er sendt.

Varen må ikke bære præg af at være brugt på anden vis end til at bestemme, om størrelse og pasform er som forventet.

 

Varens stand, når du sender den retur

Vi gør opmærksom på, at varen skal returneres ubrugt og i sin originale emballage, da denne er med til at beskytte varen under transport.

 

Varer, der er beskadigede, snavsede, mangler prismærke/hang-tagget, den originale emballage eller på anden måde bærer præg af at være brugt, vil ikke blive refunderet. Eventuelle duftspor fra parfume, makeup afsmitning mm. vil forårsage en væsentlig forringelse af varens værdi ved returnering, som vil blive modregnet beløbet, der tilbagebetales.

 

Så snart vi har modtaget og accepteret din returnering, vil pengene blive indsat på din konto til samme kreditkort, som du købte varen med (fratrukket fragt på 39,-dkk).

 

Ønsker du at bytte til en anden størrelse, beder vi dig ligeledes returnere din pakke og placere en ny ordre på den korrekte størrelse.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage (fratrukket fragt på 39,-dkk). Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for. Hvis du vælger en anden leveringsform end dao ved returnering, skal du give os besked på contact@bycikic.dk. Vi anbefaler dog på det kraftigste, at du benytter vores returlabel. 


Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.
Vi tilbageholder betalingen, indtil vi har modtaget varen. 

 

Varen sendes til:

byCIKIC

Salamanderparken 106

8260 Viby J

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

 

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb. Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder.
 

Hvis du opdager en fejl på dit produkt, skal du kontakte os og beskrive problemets art, hvorefter vi kan aftale nærmere omkring en eventuel refundering. Vi gør opmærksom på, at fejlen ikke må skyldes almindelig brug og slidtage, men i stedet skal kunne føres tilbage til en fejl i produktionen. 

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

 

Varen sendes til:

byCIKIC

Salamanderparken 106

8260 Viby J

Denmark


Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.
 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf. nr. og mailadresse.


Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos by CIKIC og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

 

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige på www.bycikic.dk er byCIKIC. 

 

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem ændret. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

 

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: contact@bycikic.dk

 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du skrive på contact@bycikic.dk Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her  http://ec.europa.eu/od 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 27.07.2023

 

Standard Fortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende).

Hent fortrydelsesformular