Historien

Vores historie er en historie om at følge sine drømme. byCIKIC er startet af Lejla Cikic Jørgensen med udgangspunkt i et stærkt ønske om at skabe elegante, tidløse designs til den kvalitetsbevidste kvinde. 

Founder Lejla Cikic Jørgensen er født i Montenegro og bosat i Danmark. Hun er co-founder af Spa Tours. Blandingen af den sydlandske feminine stil og den skandinaviske minimalisme kommer til udtryk i byCIKIC's design. I 2022 blev Gitte Juul Johansen partner i byCIKIC. Lejla og Gitte udvikler forretningen sammen.

 

Drivkraften

Vi er drevet af et stort ønske om og glæde ved at skabe stilfuldt tøj med sans for detaljen og en høj komfort. Det er vores drøm, at du føler dig så godt tilpas i tøj fra byCIKIC, at du beholder det hele livet. På den måde vil vi bidrage til, at du oplever en større glæde ved dit tøj, samtidig med at vi sænker hastigheden i tøjbranchen. 

 

Med omtanke

For hvert enkelt stykke tøj bestræber vi os på at have omtanke for, hvordan produktionen har været og hvilke materialer, vi vælger. Vi bruger materialer, der er testet for skadelige stoffer, eller materialer, der er naturlige, som uld og cashmere. Se mere om vores materialer her Flere af vores produkter er syet i et mindre atelier fremfor at blive masseproduceret. Her bliver der taget hensyn til en maksimal udnyttelse af materialerne.

 

Vores emballage består af bæredygtigt materiale, idet gaveæskerne er lavet af FSC-certificeret karton, og forsendelsesposerne er skabt af recycled materiale.