En investering i din garderobe

Trends kommer og går, men hos byCIKIC får du stilsikre valg, der forbliver relevante.
Med fokus på høj komfort og kvalitet ned til mindste detalje, kan du være sikker på at finde din næste gode investering til garderoben lige
her.

Vi gør os nemlig umage med at skabe designs, du føler dig godt tilpas i og har lyst til at beholde resten af livet.

 

Dansk design og sydlandske himmelstrøg

byCIKIC er grundlagt af designer, Lejla Cikic Jørgensen, som er født i Montenegro og bosat i Danmark. Hendes æstetik er inspireret af den skandinaviske minimalisme med et touch af sydlandske undertoner, der afspejles i hvert enkelt design. I 2022 blev Gitte Juul Johansen partner i byCIKIC, og sammen driver de nu forretningen.

 

Kun de bedste materialer til din krop

Når du bærer en style fra byCIKIC, er din krop svøbt i naturlige materialer som italiensk uld, cashmere fra Mongoliet og blød silke, der er fri for skadelige kemikalier.
Alle kollektioner er skabt af nøje udvalgte materialer og ansvarligt produceret i samarbejde med mindre europæiske produktionspartnere.

Læs mere om materialerne her.

 

Vores emballage er også fremstillet af bæredygtige materialer. Gaveæskerne er lavet af FSC-certificeret karton, og forsendelsesposerne er skabt af recycled materialer. Derudover sikrer vi, at alle materialer i produktionen udnyttes effektivt med minimalt spild.